Aikuisten ryhmät

Iloset

Ilosissa päästään tutustumaan monipuolisesti kansantanssin maailmaan. Ryhmä aloitti vuonna 2019 alkeisryhmänä, mutta nykyään jo keikkailevat aktiivisesti ja tanssitaito kohenee valtavaa vauhtia. Jos mietit ryhmän hyvään henkeen pääsemistä niin kunnianhimoinen motivaatio ja iloinen asenne riittävät vallan mainiosti! Tunnit koostuvat kansantanssin askelista ja kansanomaisesta paritanssista. Ryhmälle tehdään omaa ohjelmistoa, jota pääsee esittämään Siepakoiden syys- ja kevätkonsertissa. Ohjelmisto voi olla uutta koreografiaa tai perinteisiä tanhuja, mikä on ryhmäläisten fiilis milläkin hetkellä!

Iloset on vuonna 2022 Tanssimyllyssä luokiteltu Taitosarjaan.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 19.30-21.

Opettaja: Eetu Laitinen

Lukukausimaksu: 90 min/vko 173€

Ilmoittautumislinkki:

Instagram: @siepakat.iloset

Elokset

Nuorten aikuisten kansantanssiryhmä Elosten harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden ja erilaisten paritanssien oppimiseen ja perinnetietouteen. Ryhmään kuuluu sekä kansantanssin aikuisiällä aloittaneita että nuorempana paljonkin tanssineita, jotka ovat löytäneet taas aikaa lempiharrastukselleen. Ryhmällä on rempseä ote harjoitteluun mutta homma otetaan silti tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Ryhmä on luokiteltu vuoden 2022 Tanssimyllyssä Taitosarjaan.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18.30-20.

Opettaja: Emma Laitinen

Lukukausimaksu: 90 min/vko 173€

Ilmoittautumislinkki:

Instagram: @siepakat.elokset

Fossiilit

Kokeneempien aikuisten kansantanssiryhmä Fossiilien harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden oppimiseen ja perinnetietouteen. Fossiileitten omassa asennoitumisessa oleellisinta on ryppyotsaisuuden eli turhan vakavuuden välttäminen. Fossiileitten toiminta on tavoitteellista, mutta suurin tavoite on kuitenkin omien henkilökohtaisten kansantanssitaitojen kehittyminen.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17-18.30.

Opettaja: Emma Laitinen

Lukukausimaksu: 90 min/vko 165€

Ilmoittautumislinkki:

UUSI RYHMÄ! NUORTEN JA AIKUISTEN ALKEET
Siepakoiden uusi alkeisryhmä, johon ovat tervetulleita sekä nuoret että aikuiset. Aikuisryhmään olet tervetullut ilman aiempaa tanssikokemusta, sillä tunneilla työskentely perustuu perusaskelikkojen ja -sarjojen opetteluun. Harjoituksissa tärkeää on pitää hauskaa kansantanssin parissa, tarvitset mukaasi vain positiivista mieltä, treenivaatteet ja juomapullon, sillä kansantanssin parissa myös kunto kohenee eikä hikipisaroilta vältytä.

Opettaja: Eetu Terävä

Harjoitukset ovat kerran viikossa torstaisin 19.15-20.15.

Lukukausimaksu: 60 min/vko 150 €

Ilmoittautumislinkki: