Aikuisten ryhmät


Iloset

Ilosissa päästään tutustumaan monipuolisesti kansantanssin maailmaan. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse. Tunnit koostuvat kansantanssin askelista ja kansanomaisesta paritanssista. Ryhmälle tehdään omaa ohjelmistoa, jota pääsee esittämään Siepakoiden syys- ja kevätkonsertissa. Ohjelmisto voi olla uutta koreografiaa tai perinteisiä tanhuja, mikä on ryhmäläisten fiilis milläkin hetkellä! Rohkeasti mukaan kokeilemaan Siepakoiden tanhuperheeseen!

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 19.30-21.

Opettaja: Siina Toimela

Lukukausimaksu: 90 min/vko 165€

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1849


Elokset

Nuorten aikuisten kansantanssiryhmä Elosten harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden ja erilaisten paritanssien oppimiseen ja perinnetietouteen. Ryhmään kuuluu sekä kansantanssin aikuisiällä aloittaneita että nuorempana paljonkin tanssineita, jotka ovat löytäneet taas aikaa lempiharrastukselleen. Ryhmällä on rempseä ote harjoitteluun mutta homma otetaan silti tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Ryhmä on luokiteltu vuoden 2017 Tanssimyllyssä Taitosarjaan.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 18.30-20.

Opettaja: Eetu Laitinen

Lukukausimaksu: 90 min/vko 165€

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1847Fossiilit

Kokeneempien aikuisten kansantanssiryhmä Fossiilien harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden oppimiseen ja perinnetietouteen. Fossiileitten omassa asennoitumisessa oleellisinta on ryppyotsaisuuden eli turhan vakavuuden välttäminen. Fossiileitten toiminta on tavoitteellista, mutta suurin tavoite on kuitenkin omien henkilökohtaisten kansantanssitaitojen kehittyminen.

Fossiilit on luokiteltu vuoden 2017 Tanssimyllyssä Taitoplus-sarjaan.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17-18.30.

Opettaja: Eetu Laitinen

Lukukausimaksu: 90 min/vko 165€

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1848