Siepakat

Siepakoiden edustusryhmä - Vuoden Kansantanssiyhtye 2018

Ryhmä kokoontuu joka kolmas viikonloppu tanhuharjoituksiin Saarenkylän Nuorisoseurantalolle.

Opettaja: Elssa Antikainen

Siepakat on Kansantanssi- ja musiikkiryhmä Siepakoiden edistynein tanssiryhmä. Ryhmän ohjelmisto on monipuolinen ja siitä voidaan räätälöidä sopivia esityksiä erilaisiin julkisiin ja myös yksityistilaisuuksiin.

Siepakat ryhmä koostuu nuorista aikuisista, joita yhdistää intohimo tanssiin. Nuoret ovat kasvaneet harrastuksen parissa tiiviiksi ryhmäksi vuosien kuluessa. Harjoituksista ei puutu iloa ja naurua, välillä huumorin kukkaa saa vähän toppuutellakin.

Ryhmän tavoitteena on suomalaisen kansantanssin syventävien taitojen opiskelu, oman henkilökohtaisen tanssitekniikan kehittyminen, kehonhuollon huomioiminen osana omaa tanssijuutta sekä esiintyjyyteen kasvu.

Siepakoiden edustusryhmä on luokiteltu Mestaruussarjaan Suomen Nuorisoseurojen Liiton aikuisryhmien kansantanssiluokitteluissa keväällä 2017. Pispalan Sottiisi valitsi ryhmän Vuoden kansantanssiyhtyeeksi 2018. Vuoden kansantanssiyhtye (VKY) on arvonimi ja tunnustus sellaiselle kansantanssiryhmälle, joka toimii määrätietoisesti ja omalakisesti esittävän kansantanssin hyväksi.

Voit tutustua Siepakat-ryhmän osaan tämän hetkisestä ohjelmistostamme Siepakoiden Youtube kanavalla!