OPETTAJAT

Eetu Laitinen

Laitisen Eetu on nuori tanssija ja tanssinopettaja ja on kotoisin täältä Rovaniemeltä!
Harrastustaustaa löytyy Siepakoista reippaan 10 vuoden verran, vaikka sellainen kuuden vuoden tauko Siepakka-uraan tuli, kun Eetu kävi Oulussa opiskelemassa tanssinopettajaksi, josta siirtyi valmistuttuaan Keski-Suomeen tanssinopettajan tehtäviin vuonna 2018.

Hän on äärimmäisen innoissaan tästä mahdollisuudesta päästä opettamaan kotiseurassa ja tutustumaan seuralaisiin ja seuran toimintaan uudestaan. Vapaa-ajalla Eetu harrastaa edelleenkin tanssia niin huvikseen kuin ammatillisestikin! Hyvin usein hänet kuitenkin löytää kotoa hellun ja kissojen tyköä, todennäköisesti pelailemassa. Jos hän ei ole kotona, niin hänet löytää todennäköisesti salilta tai frisbeegolf-radalta.

Tanssinopettaja


Emma Laitinen

Mie oon Emma Laitinen ja aloitan Siepakoilla tanssinopettajana nyt tammikuussa. On hauskaa päästä palaamaan opettamisen pariin juurien luokse: oman tanssi- ja musiikkitaipaleeni olen aloittanut Siepakoissa parikymmentä vuotta sitten. Odotan innolla kauden alkua ja uusia ihmisiä, joiden kanssa pääsen työskentelemään, nähdään treeneissä!

Tanssinopettaja


Ota yhteyttä Siepakoiden sähköpostin kautta siepakatry@gmail.com!