OPETTAJAT

Siina Ounaslehto

Siina Ounaslehto on rovaniemeläinen tanssinopettaja ja musiikkipedagogi, joka palkittiin muun muassa Vuoden lappilaisena ohjaajana 2019. Siina on kotoisin Sodankylästä, josta hän sitten päätyi tänne Rovaniemelle Siepakoiden vastuuopettajaksi.

Siina opettaa Siepakoilla kansantanssia ja hänellä on myös muutamia haitarioppilaita. Hän itse kuvailee pitävänsä tästä työstä Siepakoilla, koska meidän tanssijoilla, vanhemilla jne. on niin valtavan suuri palo tehdä asioita.❤️ Vapaa-ajallaan Siina tuulettaa päätä olemalla luonnossa, hän metsästää, hiihtää, kelkkailee tai suunnistaa, vuodenajan mukaan.

Tanssiryhmät: Vipinät, Nuput, Pieksut, Nutukkaat, Säpäkkäät, Saikkurat, Siepakat Juniorit, Siepakat Edustus, Aikuisten alkeet

Tanssinopettaja

040 725 5867


Eetu Laitinen

Laitisen Eetu on 27-vuotias nuori tanssija ja tanssinopettaja ja on kotoisin täältä Rovaniemeltä!
Harrastustaustaa löytyy Siepakoista reippaan 10 vuoden verran, vaikka sellainen kuuden vuoden tauko Siepakka-uraan tuli, kun Eetu kävi Oulussa opiskelemassa tanssinopettajaksi, josta siirtyi valmistuttuaan Keski-Suomeen tanssinopettajan tehtäviin vuonna 2018.

Hän on äärimmäisen innoissaan tästä mahdollisuudesta päästä opettamaan kotiseurassa ja tutustumaan seuralaisiin ja seuran toimintaan uudestaan. Vapaa-ajalla Eetu harrastaa edelleenkin tanssia niin huvikseen kuin ammatillisestikin! Hyvin usein hänet kuitenkin löytää kotoa hellun ja kissojen tyköä, todennäköisesti pelailemassa. Jos hän ei ole kotona, niin hänet löytää todennäköisesti salilta tai frisbeegolf-radalta.

Tanssiryhmät: Hiput, Murut, Kiehiset, Saikkurat, Siepakat Juniorit, Siepakat Edustus, Elokset, Fossiilit

Tanssinopettaja

040 964 7589


Tatu Kantomaa

Musiikkiryhmät: Loisto, Leimu

Musiikinopettaja

050 305 0118