Kouluikäisten ryhmät

Kouluikäisten ryhmissä harjoitellaan kansantanssin askelia, ryhmäkoreografioita, perinteisiä tansseja ja kansanomaisia paritansseja. Laulu, leikki ja yhdessä tekeminen säilyvät edelleen tärkeänä osana tanssituntia. Ryhmät osallistuvat jo kotimaan festareille ja tanssikatselmuksiin. Ryhmissä valmistetaan esityksiä, jotka esitetään Siepakoiden syys- ja kevätkonserteissa.

Nutukkaat

2011-2012 syntyneet

Nutukkaiden harjoitukset ovat torstaisin klo 18-19.

Opettaja: Siina Toimela

Lukukausimaksu: 60 min/vko 143 €

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1855

Tunneilla opetellaan yhdessä yhdessä tehden kansantanssin perusteita ja tutustutaan monipuolisesti kansanmusiikkiin. Tunnit ovat osallistavia ja elämyksellisiä, lapset osallistuvat esitysten valmistamiseen Siepakoiden konsertteihin.

Pieksut

2011-2013 syntyneet

Ryhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17-18.

Opettaja: Siina Toimela

Lukukausimaksu: 60 min/vko 143 €

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1865

Ryhmissä harjoitellaan kansantanssin askelia, ryhmäkoreografioita, perinteisiä tansseja ja kansanomaisia paritansseja. Laulu, leikki ja yhdessä tekeminen säilyvät edelleen tärkeänä osana tanssituntia.Tunneilla opetellaan yhdessä tehden kautta kansantanssin perusteita ja tutustutaan monipuolisesti kansanmusiikkiin. Tunnit ovat osallistavia ja elämyksellisiä, lapset osallistuvat esitysten valmistamiseen Siepakoiden konsertteihin.

Kiehiset

2014 syntyneet

Ryhmän harjoitukset ovat torstaisin klo 17-18.

Opettaja: Siina Toimela

Lukukausimaksu: 60 min/vko 143 €

Ilmoittautumislinkki: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumatiedot.aspx?id=1866

Lasten kanssa tutustutaan tanssien, musisoiden, leikkien, loruillen ja temppuillen kansanperinteeseen. Tunneilla opetellaan yhdessä leikin kautta kansantanssin perusteita ja tutustutaan monipuolisesti kansanmusiikkiin. Tunnit ovat osallistavia ja elämyksellisiä, lapset osallistuvat esitysten valmistamiseen Siepakoiden konsertteihin.