Siepakat 40 vuotta 4.11.2017

Juhlapäivän ohjelma pääpiirteittäin:


12:00 Juhlavastaanotto

Päivä alkaa juhlavastaanotolla Nivavaaran koululla klo 12.

Viralliset tervehdykset
Pari kivaa puhetta
Historiikin esittely lyhyesti
Musiikkia


Kutsuvieraat:

Kutsut lähtevät viikolla 38. Vastauspyyntö 9.10. mennessä. Tarkemmat ohjeet kutsussa.Entisten Siepakoiden osallistuminen:

Facebookkiin on perustettu ryhmä Siepakat 40 v.. Siellä on jaettu konsertin ”vanhojen Siepakoiden” esitykseen osallistuville tanssijoille ja muusikoille tietoa.13:00 "Tanssitähtöset", ensimmäinen juhlakonsertti
Kesto n. 2 h, väliajalla kakkukahvitarjoilu


16:00 "Tanssitähtöset", toinen juhlakonsertti
Kesto n. 2 h, väliajalla kakkukahvitarjoilu

Konserttien toinen näytös on Siepakoiden juhlateoksen Tanssitähtöset ensi-ilta. Juhlateoksen käsikirjoitus ja ohjaus on Janne Rosenvallin, koreografiat Heidi Kultasen ja Elssa Antikaisen, puvustus Kaija Maunulan ja tekniset hienoudet ovat Antti Lindholmin käsialaa.

Konserttilippujen varaus ja lunastus

Lipun hinta ovelta: 30 €

Lipun hinta ennakkona: 25 €
Ennakkovaraus sähköpostilla: siepakatry@gmail.com, aiheriville: 40v juhlat

Ennakkovarauksen vahvistus maksamalla liput tilille, joka on avattu vartavasten näitä juhlia varten: FI89 5640 0220 3389 46, Siepakat ry. Ennakkoon vahvistetut liput löytyvät lipunmyynnistä nimellä.

Kutsuvieraiden vahvistetut liput löytyvät lipunmyynnistä nimellä.

Siepakoiden tanssijoiden ja muusikoiden perheillä on mahdollisuus ostaa kaksi erikoishintaista lippua etukäteen. Ilmoitamme tästä tarkemmin ryhmien tiedotteessa syyskuun aikana.


Toisen konsertin jälkeen bussikuljetus SaNulle iltajuhlaan. Ilmoitathan etukäteen, jos haluat osallistua yhteiskuljetukseen.19:00 Iltajuhla Saarenkylän Nuorisoseurantalolla

Iltajuhlaan ovat tervetulleita kaikki Siepakoiden ystävät, jotka tuntevat Siepakat omakseen ja haluavat viettää mukavan ohjelmallisen illan samanhenkisten ihmisten seurassa.

Juhlaan pääsee osallistumaan ennakkoon ilmoittautumalla ja lunastamalla illalliskortin. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi kiva jos saisimme ilmoittautumisia illan ohjelman suorittajiksi. Lavalle ovat tervetulleita kaikki, joilla on paloa tuoda oma panoksensa juhlaan.

40-vuotisjuhlan menu

ALKURUOKAPÖYTÄ
Karpalograavattua lohta, silliä à la Russe, naudanpaistileikkelettä, katkarapusalaattia, hedelmäistä kalkkunasalaattia, leipäjuustosalaattia, sienicharlottaa, leipää ja levitettä

PÄÄRUOKA
Pöytiin tarjoiltuna:
Hirvikäristys, perunamuusia, maustekurkkua ja puolukkaa

JÄLKIRUOKA
Noutopöydästä
Kuohuviinihyytelöityjä marjoja, kahvia, teetä

JUOMAT
Tervetuliaismaljana kuohuviiniä
Ruokajuomana vesi, 2 lasillista punaviiniä TAI 2 olutta
Siepakoiden salaisen reseptin mukaan tehtyä boolia 4 annosta


Illalliskortti 35 €. Ilmoittautuminen etukäteen siepakatry@gmail.com. Kirjoita aiheriville: 40v
iltajuhla. Ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi. Osallistumisen vahvistus maksamalla illlalliskortti Siepakoiden juhlatilille FI89 5640 0220 3389 46. Viestikenttään merkintä "Illallinen". Illallisen maksu 27.10. mennessä.