Aikuisten ryhmät

Elokset

Aikuisten kansantanssiryhmä

Sunnuntaisin klo 18.30-20.00

Opettaja: Jyrki Kontkanen

Nuorten aikuisten kansantanssiryhmä Elosten harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden ja erilaisten paritanssien oppimiseen ja perinnetietouteen. Ryhmään kuuluu sekä kansantanssin aikuisiällä aloittaneita että nuorempana paljonkin tanssineita, jotka ovat löytäneet taas aikaa lempiharrastukselleen. Ryhmällä on rempseä ote harjoitteluun mutta homma otetaan silti tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Elokset esiintyvät säännöllisesti Siepakoiden omissa konserteissa.

Ryhmä on luokiteltu 2016 aikuisten luokittelussa Taitosarjaan.

Fossiilit

Kokeneempien aikuisten kansantanssiryhmä

Sunnuntaisin klo 17-18.30

Opettaja: Jyrki Kontkanen

Kokeneempien aikuisten kansantanssiryhmä Fossiilien harjoittelu perustuu kansantanssin perusteiden oppimiseen ja perinnetietouteen. Fossiileitten omassa asennoitumisessa oleellisinta on ryppyotsaisuuden eli turhan vakavuuden välttäminen. Fossiileitten toiminta on tavoitteellista, mutta suurin tavoite on kuitenkin omien henkilökohtaisten kansantanssitaitojen kehittyminen.

Fossiilit esiintyvät säännöllisesti Siepakoiden omissa konserteissa. 2017 Suomen Nuorisoseurat Ry:n valtakunnallisessa aikuisryhmien kansatanssikatselmuksessa Fossiilit tuli luokitelluksi yli 35-vuotiaiden sarjassa Taitoplus-sarjaan.